Kuukauden opiskelijaystävällisin - Tampereen Työväen Teatteri

Kaupungin laajin teatteritarjonta opiskelijaystävälliseen hintaan

Tampereen Työväen Teatteri eli TTT on yksi maamme suurimmista ammattiteattereista. Parhaillaan 120 vuotisjuhlaansa viettävä ja kovasta laadustaan tunnettu teatteri tarjoaa kolmella teatterinäyttämöllä monipuolista teatteria. Ainutlaatuisella ravintolanäyttämö TTT-Klubilla näet lisäksi komediaa ja keikkoja.
 
TTT:ssä nautit teatterista edullisesti. Osta opiskelijahintaiset liput verkkokaupasta tai hyödynnä erityisedullinen opiskelijan tunti: Kaikki liput tuntia ennen esitystä Lippumyymälästä -50 % opiskelijalipun hinnasta. Alennushinnat alkaen 12 €! Yhtä edullinen kuin leffalippu!
 
Tervetuloa teatteriin: http://www.ttt-teatteri.fi

Opiskelijan Tampere

Ah, Tampere – tuo Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki!

Suomen toiseksi ja pohjoismaiden kuudenneksi suurimpana kaupunkikeskuksena Tampereen palvelut riittävät vaativallekin opiskelijalle. Eikä siinä vielä – näitä palveluita saa erittäin opiskelijaystävällisin hinnoin! Tampereella opiskelijan euro on 1,20€!

Tampereella tehdään tosissaan töitä Suomen Opiskelijaystävällisin kaupunki -tittelin eteen. Se on kirjattu Tampereen kaupungin strategiaan. Kaupungissa on toimiva joukkoliikenne sekä kattavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tampereella on lisäksi elävä teatteri-, musiikki- ja festivaalikulttuuri.

Lue lisää Suomen opiskelijaystävällisimmästä kaupungista

Katso lounaslista

Opiskelijat hyppäävät ilmaan lähellä Tammerkoskea. Aurinko paistaa ja taustalla näkyy Näsinneula.

Opiskelijan Tampere Instagramissa

Ota seurantaan @opiskelijantampere