Siirry sisältöön
Opiskelijan K-Plussa
Liity ilmaiseksi Opiskelijan K-Plussaan!

Kuukauden opiskelijaystävällisin yritys - Opiskelijan K-Plussa

Liity ilmaiseksi Opiskelijan K-Plussaan!

K-kauppiaat ja K-Plussa haluavat helpottaa korkeakouluopiskelijoiden arkea – liity ilmaiseksi Opiskelijan K-Plussaan ja saat 5 % Plussa-rahaa takaisin ruokaostoksistasi K-ruokakaupoissa, mikäli ostoksesi ylittävät kalenterikuukauden aikana 75 €. 

Liity heti >

Opiskelijan K-Plussa-jäsenenä saat ostohyvityksen lisäksi myös lukuisia muita etuja K-ryhmän ketjuista, kuten esimerkiksi K-Ruoka-sovelluksen viikoittain vaihtuvat huippuhyvät mobiiliedut K-ruokakaupoista. 

Lataa sovellus tai aktivoi etu >

Opiskelijan Tampere

Ah, Tampere – tuo Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki!

Suomen toiseksi ja pohjoismaiden kuudenneksi suurimpana kaupunkikeskuksena Tampereen palvelut riittävät vaativallekin opiskelijalle. Eikä siinä vielä – näitä palveluita saa erittäin opiskelijaystävällisin hinnoin! Tampereella opiskelijan euro on 1,20€!

Tampereella tehdään tosissaan töitä Suomen Opiskelijaystävällisin kaupunki -tittelin eteen. Se on kirjattu Tampereen kaupungin strategiaan. Kaupungissa on toimiva joukkoliikenne sekä kattavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tampereella on lisäksi elävä teatteri-, musiikki- ja festivaalikulttuuri.

Lue lisää Suomen opiskelijaystävällisimmästä kaupungista

LOUNASLISTA CAMPUSRAVITA

LOUNASLISTA JUVENES

Opiskelijat hyppäävät ilmaan lähellä Tammerkoskea. Aurinko paistaa ja taustalla näkyy Näsinneula.

Opiskelijan Tampere Instagramissa

Ota seurantaan @opiskelijantampere