Hyppää sisältöön
Sunnuntaista torstaihin opiskelijakorttia näyttämällä

0,4L hanatuotteet 5€/kpl & talon viinipullot 24,90€/plo!

UKKO NOOA ON RENNON MUTKATON PUBI TAMPEREEN YTIMESSÄ!
Sunnuntaista torstaihin opiskelijakorttia näyttämällä 0,4L hanatuotteet 5€/kpl & talon viinipullot 24,90€/plo! UKKO NOOA ON RENNON MUTKATON PUBI TAMPEREEN YTIMESSÄ!

Kuukauden opiskelijaystävällisin yritys -

UKKO NOOA

Pub Ukko Nooa on legendaarisen aseman Tampereella saavuttanut mutkaton ja rento pubin sekä sporttibaarin yhdistelmä. Nooa on ollut vuodesta 2004 yksi Tampereen keskeisimmistä kohtaamispaikoista, ja tunnettu siitä, että olemme auki viikon jokaisena päivänä klo 04 asti.

Meillä näet kattavasti sporttia, tai vaikkapa viihdyt kaveriporukalla laajan alati kehittyvän seurapelivalikoimamme parissa. Pubistamme löytyy myös biljardipöytä, joten porukan biljardihait pääsevät hiomaan taitojaan ja lukemista meiltä löytyy aina aikakauslehdistä korkkareihin (kyllä korkkareihin) asti!

Nälän yllättäessä ei tarvitse kauas kulkea, sillä Amarillo sijaitsee aivan seinän takana, josta myös opiskelijakortilla -15% tuotteista sunnuntaista torstaihin.

Rennon mukava henkilökunta palvelee sinua aina ammattitaitoisesti ja sopivan mutkattomasti. Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Opiskelijakorttia näyttämällä saat kaikki 0,4L hanatuotteet hintaan 5€/kpl…ja valikoimassa myös muita opiskelijatärppejä joista kannattaa kysyä lisää

Avoinna viikon jokaisena päivänä klo 04 asti, joten tervetuloa tuopilliselle tai hörpylle!

Opiskelijan Tampere

Ah, Tampere – tuo Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki!

Suomen toiseksi ja pohjoismaiden kuudenneksi suurimpana kaupunkikeskuksena Tampereen palvelut riittävät vaativallekin opiskelijalle. Eikä siinä vielä – näitä palveluita saa erittäin opiskelijaystävällisin hinnoin! Tampereella opiskelijan euro on 1,20€!

Tampereella tehdään tosissaan töitä Suomen Opiskelijaystävällisin kaupunki -tittelin eteen. Se on kirjattu Tampereen kaupungin strategiaan. Kaupungissa on toimiva joukkoliikenne sekä kattavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tampereella on lisäksi elävä teatteri-, musiikki- ja festivaalikulttuuri.

Lue lisää Suomen opiskelijaystävällisimmästä kaupungista

LOUNASLISTA CAMPUSRAVITA

LOUNASLISTA JUVENES

Opiskelijat hyppäävät ilmaan lähellä Tammerkoskea. Aurinko paistaa ja taustalla näkyy Näsinneula.

Opiskelijan Tampere Instagramissa

Ota seurantaan @opiskelijantampere