Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki

Työtä tarjolla: Haemme kokopäiväistä viestintäasiantuntijaa!

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta (Tamy) on n. 11 500 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. Tamy edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Samassa toimistossa toimii Opiskelijan Tampere ry, joka on kaikkien 70.000 pirkanmaalaisen opiskelijan palvelu- ja viestintäorganisaatio.

Etsimme nyt työyhteisöömme yhteistä viestintäasiantuntijaa.

Viestintäasiantuntijan työnkuvaan sisältyvät mm. järjestöviestinnästä vastaaminen ja sen kehittäminen, Tamyn nettisivu-uudistuksen koordinointi, monipuolinen viestinnän sisällöntuotanto, graafisen materiaalin tuottaminen, viestintästrategian laatiminen ja markkinointiviestintä. Työtehtävät jakautuvat Tamyn ja Opiskelijan Tampereen välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • viestintäalalle soveltuvia korkeakouluopintoja ja työkokemusta
  • innostunutta ja aikaansaavaa otetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • graafista osaamista
  • monipuolista sisällöntuotanto-osaamista ja näyttöjä vaikuttavan ja edistyksellisen sisällön monimuotoisista toteutuksista
  • viestinnän suunnittelukykyä ja näkemystä vaikuttavasta viestinnästä eri sidosryhmille
  • itsenäistä oman työkokonaisuuden hallintaa, aikatauluttamista ja raportointia
  • opiskelijahenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta työaikojen suhteen

Lisäksi arvostamme:

  • sisällöntuotanto-osaamista digitaalisten kanavien sekä kuvallisen kerronnan osalta
  • viestintäalan ilmiöiden ja kehityksen seuraamista
  • järjestökokemusta sekä osaamista netin julkaisujärjestelmistä (WordPress) ja videoiden tuottamisesta

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä energisessä ja innostavassa työympäristössä. Kokopäivätyö on määräaikainen vuoden 2016 loppuun asti, päätökset työsuhteen mahdollisesta jatkamisesta tehdään syksyn 2016 aikana. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian vuoden 2016 alussa. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Tehtävästä maksetaan 1 897,52 euroa/kk peruspalkkaa sekä lisäksi ansiotasoa nostavat kokemus- ja koulutuslisät. Kattaviin työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa lounas- ja virikesetelit.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja työnäytteineen osoitetaan Tampereen ylioppilaskunnan hallitukselle viimeistään 3.1.2016 mennessä sähköisesti osoitteeseen hakemukset@tamy.fi. Hakemuksia ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan haasteluun, joka pidetään 13.1.

Lisätietoja tehtävästä:

Jaakko Mustakallio, toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@opiskelijantampere.fi
0456520589

Slide 6_kuvat 2015 copy