Tapahtumat

SyysFest 2019

3.9.2019 >>>> 3.9.2019 | Laiturikatu 1, 33230 Tampere

MITÄ: Opiskelijan Tampereen ja Särkänniemen SyysFest!
MISSÄ: Särkänniemessä
MILLOIN: Tiistaina 3.9.2019 kello 16−20
MIKSI: Koska opiskelijan syksy on parasta startata Tornadon pyörteissä!
MITÄ MAKSAA: Ranneke 10 €
MITEN MUKAAN: Kide.app, Keskustan kampus 28.8. klo 11-13, TAMK Pääkampus 29.8. klo 11-13

Facebook-tapahtuma

Suosittelemme vaihtamaan lipun rannekkeeseen ennakkoon:

  • 2.9. klo 16-19 Feel Vegas, Hämeenkatu 10
  • 3.9. klo 10-16 Feel Vegas, Hämeenkatu 10
  • 3.9. klo 10-14 Hervannan kampus, Kampusareenan 1. kerroksen Platalla

Rannekkeenvaihto Särkänniemessä:

  • 3.9. klo 15.30-18 Tornadon mutkan parkkipaikka

Opiskelijan Tampereen ja Särkänniemen SyysFest tulee jälleen! Jo toista kertaa järjestettävä opiskelijafestivaali iskee Särkänniemeen syyskuun alussa. Tekemistä riittää koko illaksi puiston hurjimmissa huvilaitteissa: BOOM, Hype, X, Tornado, Tukkijoki, Tyrsky, Trombi, Take off, Troika, High Voltage, MotoGee, Auto Racing, Viikinkilaiva, Keinukaruselli, Karkki ja Järvikaruselli.

Valmistaudu huikeaan spektaakkeliin, kun tuhannet opiskelijat pääsevät pyörimään laitteisiin edulliseen 10 euron hintaan illan ajaksi. Särkänniemen ravintolat ja kioskit ovat myös auki tapahtuman ajan. Lisäksi OT tuo tapahtumaan myös useita mielenkiintoisia tamperelaisia toimijoita, jotka järjestävät toiminnallisia pisteitä ympäri Särkänniemen aluetta!

SyysFest on opiskelijalle paras tapa tutustua Tampereen ylpeyteen, Särkänniemen huvipuistoon. Vedä siis haalarit jalkaan, ota opiskelijasquadisi mukaan ja tulkaa porukalla nauttimaan syksyn parhaasta päivästä Särkänniemen pyörteissä!

Viralliset jatkot: RuskaRallit
Jatkoille saat lipun ostettua kätevimmin SyysFest lipunoston yhteydessä: Kide.app

Sisäänpääsy on Keinukarusellin lähellä. Nopeuttaaksesi sisäänpääsyä, vaihda lippusi Särkänniemen rannekkeeseen etukäteen. Parkkipaikalla on erillinen jono rannekkeenvaihtoon ja sisäänpääsyyn, seuraa kylttejä. SyysFestissä Särkänniemi on auki vain opiskelijoille, joten näytäthän opiskelijakortin, Pivo opiskelijakortin tai opiskelijatodistuksen portilla. Laita haalarit jalkaan, mutta jätä niissä roikkuvat esineet (esim. skumppalasit) kotiin huvilaitteiden takia. Älä tuo mukanasi omia alkoholijuomia.