Tapahtumat

Alfa Online 11.3. alkaen

11.3.2021 >>>> 20.5.2021 | Zoomissa

Hyvä kysymys!

Onko sulla kysymyksiä elämästä, uskosta, tarkoituksesta? Alfa on sarja tapaamisia, jossa saa pohtia elämän suuria kysymyksiä vapaassa ilmapiirissä ilman mitään painostusta.

Tapaamisten alussa katsomme lyhyen alustuksen videolta, jonka jälkeen jokainen saa vapaasti jakaa ajatuksiaan pienryhmässä. Alustukset on suunniteltu rohkaisemaan keskusteluun ja kristinuskon perusteiden tutkimiseen ystävällisessä ja rennossa ilmapiirissä.

Keväällä 2021 toteutamme Alfan etänä netin välityksellä. Uuden Verson etä-Alfa alkaa torstaina 11.3. klo 18 ja jatkuu torstaisin klo 18 aina 20.5. asti. Yhden kerran kesto on max 90 minuuttia. Lisäksi 24.4. on vuorossa Alfa-lauantai, jolloin päivän aikana on kolme tapaamista. Mikäli koronatilanne sen sallii, on lauantaihin lähiosallistumismahdollisuus Tampereella etävaihtoehdon lisäksi.

Alfa on täysin ilmainen (ainoa mahdollinen poikkeus Alfa-lauantain lähiosallistujille ruokakulut). Voit osallistua mistä päin Suomea haluat ja jos jossain kohtaa toteat, ettei Alfa olekaan sinua varten, ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa www.uusiverso.fi/alfa

Tervetuloa mukaan – ja ota mukaan kaverikin!