Opiskelija-alennukset

Pyöräkauppa Keskiö

Pyöräkauppa Keskiö tarjoaa etuja Tampereen sydämessä

Aivan Tampereen keskustassa sijaitseva Pyöräkauppa Keskiö huoltaa kaikenlaiset fillarit mummopeleistä maastureihin ripeästi ja ammattitaidolla. Huollon tarve arvioidaan jokaisen pyörän kohdalla yksilöllisesti. Tällä tavalla vältetään ikävät yllätykset, koska he ottavat aina yhteyttä, jos huollossa paljastuu jotain uusia vikoja. Et siis koskaan jää pulaan rikkinäisen pyörän kanssa.

Opiskelijaetuna Pyöräkauppa Keskiö tarjoaa -10% huolloista opiskelijakorttia vilauttamalla, sekä yli 50€ tuoteostoksista juomapullo kaupanpäälle!

Kaupunkifillarit, retkipyörät, seikkailupelit… Keskiöstä löytyy laaja valikoima upeita suomalaisia Pelagon fillareita, joilla ajaminen tuottaa letkeän pyöräilyfiiliksen.

Liikkeessä on kattava valikoima myös ajovarusteita: vaatteita, tarvikkeita ja varaosia. Ja jos mieleistäsi pyöräilykampetta ei satu olemaan hyllyssä, toiveesi kuullaan ja ratkaisun etsitään. Tarvittaessa sinulle tilataan spesiaalit, toiveesi mukaiset kamppeet.

Pyörien ja pyöräilyvarusteiden lisäksi Keskiössä jauhetaan ja keitetään tuoreet Pirkanmaan Paahtimon kahvit joka päivä. Jos kahvi ei ole sun juttu, voit nauttia myös Laitilan limonaatia ja Good Guysin kombuchaa.

Käy siis vierailemassa!

Pyöräkauppa Keskiö
Osoite: Puutarhakatu 8 C-D 33210 Tampere
Puhelinnumero: 0400-315043
Www: www.pyorakauppakeskio.com

Päivitetty: 05 joulukuun 2018