Tilapäismajoitus

Opiskelijan Tampere ry on järjestänyt mahdollisuuden tilapäismajoitukseen opiskelijoille, joilla ei vielä ole asuntoa opintojen alkaessa. Tilapäismajoitus löytyy edullisesti Dream Hostelin ja Omena Hotelsin kautta. Tilapäismajoitusta järjestetään 31.7.-4.9.2020. Tee varaus ajoissa, vaikka heti!

Dream Hostel

Dream Hostel sijaitsee Tampereen yliopiston keskustakampuksen vieressä (Åkerlundinkatu 2) ja sieltä on hyvät bussiyhteydet myös muille kampuksille. Tilapäismajoitus Dream Hostelissa maksaa 23 euroa / yö saatavuuden mukaan. Hinta ei ole voimassa 7.-8.8.2020 ja 21.-22.8.2020. Poikkeusolojen vuoksi Dream Hostel pidättää oikeuden ilmoittaa myös muista yksittäisistä päivistä, jolloin hinta ei ole voimassa.

Näin teet varauksen:

  • Mene verkkosivuille, klikkaa Varaa tästä ja Onko sinulla alennuskoodia? Promotion code: HÄTÄ20
  • Lähetä sähköpostia info (a) dreamhostel.fi, laita aihekenttään koodi HÄTÄ20
  • Soita 045 2360517 ja mainitse koodi HÄTÄ20

Dream Hostelissa opiskelijat majoitetaan erikokoisiin yhteishuoneisiin saatavuuden mukaan. Hätämajoittujilla on huoneessa oma sänky ja tavaroille henkilökohtaiset säilytystilat, jotka saa lukittua. Voit ottaa oman lukkosi mukaan tai vuokrata sen 2 euron hintaan.

HÄTÄ20-koodilla oikeutetun edullisen majoituksen peruutusehdot:
Asiakas voi peruuttaa varauksen veloituksetta 1 päivä ennen varauksen alkamispäivää kello 14.00 mennessä. Tämän jälkeen majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa asiakkaalta yhden vuorokauden hinta. Jos asiakas peruuttaa öitä kesken majoittumisen on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa aina seuraavankin päivän majoituksen hinta.

Omena Hotels

Omena-hotelli sijaitsee Tampereen keskustassa (Hämeenkatu 7) lähellä Tampereen rautatieasemaa. Hotellista on hyvät bussiyhteydet kaikille kampuksille. Tilapäismajoitus Omena-hotellissa maksaa 30 euroa / yö, kun varaus sisältää vähintään kolme (3) arkiyötä peräkkäin. Varaukseen voi halutessaan sisällyttää myös viikonlopun, mutta arkiöitä tulee olla kolme (3) ja alennuksen saa ainoastaan näiltä öiltä. Tee varaus viimeistään 31.8.2020.

Näin teet varauksen:

  • Mene verkkosivuille, valitse vähintään 3 arkiyötä ja klikkaa Minulla on etukoodi
  • Syötä etukoodi: OPISKELIJATRE30
  • Jatka varaamaan. Varaus maksetaan heti.

Jokaisen huoneen varusteluun kuuluu suuri, laadukas parivuode, WC ja suihku, pyyhkeet, liinavaatteet, peitteet ja tyynyt, maksuton Wi-Fi, iso taulu-TV, hiustenkuivain, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Sisäänkirjautuminen on klo 16 ja uloskirjautuminen klo 12. Voit ostaa varaukselle aikaisemman sisäänkirjautumisen klo 14 ja/tai myöhäisemmän uloskirjautumisen klo 14 hintaan 10€/kirjautuminen. Tämän voi lisätä varausvaiheessa tai myöhemmin nettisivujemme kautta kohdasta ”Minun varaukseni”.

Varauksille voi tehdä muutoksia ja peruutuksia viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua.

+358 50 374 8191
+358 50 374 8191
+358 50 374 8191