Blogi

Opiskelijan Tampere hakee asiantuntijaa

Opiskelijan Tampere ry on Pirkanmaan suurin opiskelijamarkkinointia ja -palveluita tuottava organisaatio, joka tarjoaa palveluitaan 35.000 pirkanmaalaiselle korkeakouluopiskelijalle, tamperelaisille korkeakouluille ja Tampereen kaupungille. Opiskelijan Tampere markkinoi Tamperetta Suomen opiskelijaystävällisimpinä kaupunkina yhteistyössä Tampereen kaupungin, tamperelaisten korkeakoulujen, ylioppilas- ja opiskelijakuntien sekä paikallisten yritysten kanssa.

Asiantuntijana suunnittelet ja toteutat Opiskelijan Tampereen markkinointia ja viestintää. Näiden lisäksi työtehtäviisi kuuluu vastata yhdistyksemme asiakaspalvelusta sekä hoitaa myyntiä yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Asiantuntijan tehtävien hoitaminen edellyttää osaamista markkinoinnista, etenkin materiaalien tuottamisesta Adoben kuvankäsittelytyökaluilla (Photoshop, InDesign) sekä valmiutta käyttää Premiere Prota. Tämän lisäksi edellytämme ymmärrystä viestinnän kokonaissuunnittelusta sekä toteutuksesta mm. sosiaalisessa mediassa. Edellytämme hakijalta vahvaa oma-aloitteellisuutta, sillä työt tehdään pääsääntöisesti etänä kotoa käsin. Viestimme sekä suomeksi, että englanniksi, joten hyvä englannin kielen taito on myös edellytys työtehtävien hoitamiselle.

Eduksi hakijalle katsomme kokemuksen markkinointimateriaalien toteuttamisesta sekä asiakaspalvelusta. Eduksi katsomme myös valmiuden tehdä myyntityötä. Soveltuvat opinnot eivät myöskään ole haitaksi.

Jos edellä mainittu kuvaa sinua, hae meille töihin! Tarjoamme kannustavat tehtävät ja loistavan työyhteisön. Kuukausiansiot koostuvat sekä kiinteästä palkasta 1207,50 € että myynnistä tulevasta provisiopalkasta. Viikkotyöaika on 25 h. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kerro meille osaamisestasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meidän uudeksi asiantuntijaksi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 16.8.2020 sähköpostiosoitteeseen tj@opiskelijantampere.fi otsikolla ”Asiantuntija REKRY”

Aikataulu:

Haku loppuu 16.8.2020.

Haastattelut: viikolla 34

Töiden aloitusajankohdaksi toiveemme olisi 31.8.2020.

 

Lisätietoja:

Riku Kemppinen, toiminnanjohtaja

tj@opiskelijantampere.fi

+358 44 7787 8291