Blogi

Opiskelijan Tampere ry hakee toiminnanjohtajaa!

 

Opiskelijan Tampere ry on Pirkanmaan suurin opiskelijamarkkinointia ja -palveluita tuottava organisaatio, joka tarjoaa palveluitaan 35.000 pirkanmaalaiselle korkeakouluopiskelijalle, yli 200 yritykselle sekä kolmelle korkeakoululle ja Tampereen kaupungille. Opiskelijan Tampere toteuttaa toiminnallaan tavoitetta pitää Tampere Suomen suosituimpana opiskelijakaupunkina.

Toiminnanjohtajana johdat markkinointiorganisaatiota, joka tarjoaa mielenkiintoisia liiketoiminnan kehityshaasteita sekä tamperelaisen opiskelijapalvelukokonaisuuden hiomista huippuunsa.

Toivomme sinulta vahvaa näkemystä digitaalisen markkinoinnin liiketoiminnasta ja opiskelijahenkisyyttä. Olethan edennyt korkeakouluopinnoissa ja kerännyt kokemusta liiketoiminnan kehittämisen, johtamisen ja markkinoinnin aloilta. Tehtävä vaatii taloudellista osaamista, myyntitaitoja ja paineensietokykyä. Eduksi katsotaan Tampereen korkeakoulukentän ja järjestötyön tunteminen, sillä palveluita kehitetään yhteistyössä keskeisten sidosryhmien kanssa.

Haluamme löytää johtajan, joka uskaltaa uudistaa ja viedä näkemyksiään tavoitteellisesti sidosryhmäverkostoissa eteenpäin. Haluamme kannustavan esihenkilön, joka luottaa työntekijöiden osaamiseen ja varmistaa, että sovituista tavoitteista pidetään kiinni.

Jos edellä mainittu kuvaa sinua, hae meille töihin! Tarjoamme parhaat tehtävät ja työyhteisön. Kuukausiansio koostuvat sekä kiinteästä palkasta 2 356 € että myynnistä tulevasta provisiopalkasta. Viikkotyöaika on 36,25h. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kerro meille osaamisestasi ja miksi olisit täydellinen tähän tehtävään. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 3.1.2018 alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen otsikolla ”Toiminnanjohtaja REKRY”.

 

Aikataulu:

  • Haku loppuu 3.1.2018
  • Haastattelut: keskiviikko 24.1.2018 klo 12-17 välillä
  • Työt alkavat helmikuussa 2018

 

Lisätietoja:

Anni Ojanperä, toiminnanjohtaja

toiminnanjohtaja@opiskelijantampere.fi

+358 50 370 7716

  • Yhteydenotot arkisin klo 9-16 välillä 4.-22.12.2017 ja 2.-3.1.2018