Blogi

Myyntineuvottelijaksi Opiskelijan Tampereelle!

Opiskelijan Tampere ry on Pirkanmaan suurin opiskelijamarkkinointia ja -palveluita tuottava organisaatio, joka tarjoaa palveluitaan 35.000 pirkanmaalaiselle korkeakouluopiskelijalle, tamperelaisille korkeakouluille ja Tampereen kaupungille. Opiskelijan Tampere markkinoi Tamperetta Suomen opiskelijaystävällisimpinä kaupunkina yhteistyössä Tampereen kaupungin, tamperelaisten korkeakoulujen, ylioppilas- ja opiskelijakuntien sekä paikallisten yritysten kanssa.

Myyntineuvottelijana toteutat Opiskelijan Tampereen jäsenetumyyntiä ja kehität myyntityötä yhdessä muiden myynnistä vastaavien työntekijöiden kanssa. Myyntineuvottelijana vastaat myös omien asiakkuuksiesi hallinnasta.

Toivomme sinulta myyntihenkisyyttä ja oma-aloitteellisuutta.
Eduksi hakijalle katsomme myynnin kokemuksen sekä opinnot myynnin tai asiakkuuksien hallinnan puolelta. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle.

Emme tarjoa vain perinteistä puhelinmyyntiä, vaan mielekkään myyntineuvottelijan tehtävän, jossa pääset neuvottelemaan B2B-asiakkaiden kanssa heille sopivinta ratkaisua. Myyntiin liittyy myös sähköpostiyhteydenottoja ja asiakastapaamisia.

Jos edellä mainittu kuvaa sinua, hae meille töihin! Tarjoamme kannustavat tehtävät ja loistavan työyhteisön. Kuukausiansiot koostuvat sekä kiinteästä palkasta 350,00 € että myynnistä tulevasta provisiopalkasta. Viikkotyöaika on 15 h. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Mahdollisuus myös lisätöihin.

Kerro meille osaamisestasi ja miksi olisit täydellinen tähän tehtävään. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 29.3.2020 sähköpostiosoitteeseen tj@opiskelijantampere.fi otsikolla ”Myyntineuvottelija REKRY”

Aikataulu:

Haku loppuu 29.3.2020

Haastattelut: viikolla 14

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, kuitenkin viimeistään 4.5.2020

 

Lisätietoja:

Riku Kemppinen, toiminnanjohtaja

tj@opiskelijantampere.fi

+358 44 7787 8291