Blogi

Haussa toiminnanjohtaja digitaalisen markkinoinnin ja opiskelijapalveluiden edelläkävijälle!

Haussa-toiminnanjohtaja

Opiskelijaomisteinen digitaalisen markkinoinnin ja opiskelijapalveluiden edelläkävijä hakee toiminnanjohtajaa

Opiskelijan Tampere ry on Pirkanmaan suurin markkinointi- ja opiskelijapalveluita tuottava organisaatio, joka tarjoaa palveluitaan 70 000 pirkanmaalaiselle opiskelijalle, yli 200 yritykselle sekä kolmelle korkeakoululle ja Tampereen kaupungille. Tarjoamme yrityksille digitaalisen markkinoinnin kanavat tavoittaa 70 000 pirkanmaalaista opiskelijaa. Opiskelijoille tarjoamme valtakunnan parhaan opiskelijapalvelukokemuksen.

Etsimme joukkoomme uutta toiminnanjohtajaa, joka luotsaa organisaation kasvussa olevaa liiketoimintaa digitaalisen markkinoinnin maailmassa. Tavoitteemme on tehdä Tampereesta Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki.

Toiminnanjohtaja toimii viiden hengen työyhteisön esihenkilönä ja raportoi suoraan hallitukselle. Toiminnanjohtajana johdat markkinointiorganisaatiota, jonka tavoitteena on tarjota sekä opiskelija-alennuksia että laadukkaita palveluita tamperelaisille opiskelijoille. Tehtävänäsi on markkinoinnin ja palvelukokonaisuuden kehittäminen ja eteenpäin vieminen, sekä organisaation päivittäisen toiminnan johtaminen.

Toivomme sinulta vahvaa näkemystä digitaalisesta markkinoinnista ja sen kehittämisestä. Toivomme myös, että olet suorittanut korkeakouluopintoja ja että sinulla on kokemusta liiketoiminnan kehittämisen, verkkoliiketoiminnan, myynnin ja/tai markkinoinnin aloilta.

Toiminnanjohtajalta toivotaan myös ideointikykyä ja kykyä innostaa muita. Olet yhteistyön nimeen vannova fasilitaattori, jolla on erinomaiset organisointi- ja viestintäkyvyt. Tehtävässä tarvitaan intoa ja kykyjä kehittää palveluita yhteistyössä korkeakoulujen ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Sinulla on energiaa, kärsivällisyyttä ja asennetta toimia opiskelijaluottamushenkilöiden kanssa.

Haluamme löytää johtajan, jolla on liiketoimintavainua ja joka uskaltaa tehdä uudistuksia ja viedä näkemyksiään sidosryhmäverkostoissa eteenpäin. Luotat alaistesi osaamiseen, mutta varmistat, että sovituista tavoitteista pidetään kiinni.

Hae viimeistään 22.2. maanantaina lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen toiminnanjohtaja@opiskelijantampere.fi. Haastattelut järjestetään 7.-8.3. ja toinen vaihe 11.3. Työtehtävät alkavat viimeistään huhtikuussa. Työsopimus solmitaan kokopäiväisenä ja määräaikaisena kahden vuoden sopimuksena kahden vuoden jatko-optiolla.

Lisätietoja:
Jaakko Mustakallio, toiminnanjohtaja, 045 652 0589
Mikko Sulonen, hallituksen puheenjohtaja, 050 491 3651