Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki

Asuntoyhtiöitä ja opiskelija-asumista

Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiö sr (TOAS) vuokraa opiskelija-asuntoja Tampereella. TOASin asuntoja voivat hakea kaikki peruskoulun jälkeisissä tamperelaisissa oppilaitoksissa opiskelevat päätoimiset opiskelijat. Tutustu TOASiin: toas.fi.

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy (POAS) vuokraa asuntoja opiskelijoille ja alle 30-vuotiaille työssäkäyville nuorille Pirkanmaalla. POAS on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö, joka omistaa ja hallinnoi n. 2100 asuntoa eri puolilla Tamperetta. Insinöörioppilastalo Oy ja KOy Opintanner ovat sulautuneet POAS:n 1.9.2016. Tutustu POASiin: poas.fi.

Kaukajärven Opiskelijatalo Oy eli Tupsula on tamperelainen opiskelijatalo, jonka asukkaisiin kuuluu yksinomaan tamperelaisia teekkareita. Sen omistaa Tampereen Teekkarisäätiö yhdessä Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiö TOAS:n kanssa. Jälkimmäinen hoitaa talon isännöinnin ja vuokrien keruun. Tutustu taloon: tupsula.fi.

Tampereen Seudun Nuorisoasunnot ry tarjoaa asuntoja ensisijaisesti 18-29-vuotiaille nuorille, pariskunnille ja lapsiperheille. Vuokrasopimukset ovat määräaikaisia ja kestävät korkeintaan viisi vuotta. Tutustu nuorisoasuntoihin: tasna.fi.

OVV Asuntopalvelut Tampere on yksityinen, opiskelijoille ja työssäkäyville vuokra-asuntoja välittävä yhtiö Tampereella. Tutustu OVV:n palveluihin: ovv.com/tampere.

Tampereen Vuokratalosäätiö sr (VTS) on Tampereen kaupungin perustama ja hallitsema säätiö. VTS on Tampereen suurin vuokranantaja. Tutustu VTS-koteihin: vts.fi.

Lumo on osa Kojamo-konsernia, joka keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa. Lumon asunnoissa vuokravakuus on vain 250 €. Asunnon voi myös vuokrata suoraan verkkokaupasta, jolloin vuokravakuus on 0 €. Tutustu Lumon asuntoihin Tampereella: lumo.fi.

YH-kodit tarjoaa vuokra- ja asumisoikeusasuntoja Tampereella ja Turussa. Tutustu asuntoihin: yhkodit.fi.

SATO Oyj on kansallinen asuntosijoitusyhtiö, jolla on useita asuntokohteita Tampereella. SATOn vuokravakuus aina vain 250 €. Tutustu SATOn asuntoihin Tampereella: sato.fi.

M2-Kodit on Y-Säätiö-konsernin kokonaan omistama, kohtuuhintaiseen ARA-vuokra-asumiseen keskittynyt yhtiö. Tutustu asuntoihin: m2kodit.fi

Asuntosäätiö tarjoaa vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntoja ympäri Suomen. Tutustu asuntoihin: asuntosaatio.fi.

Avain yhtiöillä on Tampereella asumisoikeusasuntoja. Tutustu yhtiöön: avainasunnot.fi.

TA-yhtiöt tarjoaa vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntoja ympäri Suomen. Tutustu asuntoihin: ta.fi.

Forenom tarjoaa majoitusta huoneistohotelleissa, hostelleissa ja kalustetuissa asunnoissa. Tutustu tarjontaan: forenom.fi.

Dream Hostel & Hotel on design-hostelli lähellä Tampereen yliopiston keskustakampusta. Dream Hostel tarjoaa majoitusta erinomaisella hinta-laatusuhteella pääsääntöisesti jaetuissa huoneissa. Tutustu majoitukseen: dreamhostel.fi.