Blogi

Opiskelijan Tampereen timanttiset vinkit uusille opiskelijoille

Opiskelijan Tampereen timanttiset vinkit uusille opiskelijoille

 

Onneksi olkoon Tampereen valitsemisesta ja siitä, että Tampere valitsi sinut!

 

Opiskelijan Tampere on opiskelijoiden oma juttu, ja meiltä saat vinkkejä asunnon vuokraukseen ja parhaisiin opiskelija-alennuksiin ja palveluihin!

 

Yksityisiä kämppiä ja asuntoja


Ensin hankitaan kämppä. Tampereen yksityinen vuokra-asuntotarjonta ja linkit TOAS:n, POAS:n ja muiden asuntoyhtiöiden sivuille löytyvät Opiskelijan Tampereen asuntosivuilta:
www.opiskelijantampere.fi/asunnot. Kämppien etsiminen ja ilmoittaminen on maksutonta!


Opiskelijavuokralaista etsivät asunnonomistajat laittavat asuntoja vuokralle keskustasta ja ympäri Tamperetta. Erityisesti kimppakämppien vuokra on edullisempi per henkilö, kun kämpän jakaa kaverin kanssa. Yhteisasumisella voi nostaa elämisen – tai ainakin sosiaalisuuden  tasoa!

 

Opiskelijakortti ja -alennukset kännykässä

 

Tiesitkö, että Tampere on Suomen opiskelija-alennusten pääkaupunki? Opiskelijakortilla saat sadoittain opiskelija-alennuksia lähes kaikkiin tarpeisiin: ravintoloihin, kahviloihin, ruokakauppoihin, huonekaluihin, käyttötavaroihin, palveluihin, urheiluun, vapaa-ajan harrastuksiin, ja niin edelleen. Löydät edut OT:n sivuilta ja Facebookista.

 

Kannattaa myös ladata virallinen opiskelijakortti kännykkään! Lataa Pivo, valitse etuohjelmista opiskelijakortti ja täytä tietosi. Opiskelijakortti toimii samoin kuin fyysinen kortti: VR:llä, Matkahuollolla, opiskelijaravintoloissa ja vaikka missä yrityksissä. Parhaat alennukset ovat kertakäyttöisiä kuponkeja, niitä löytyy aina Pivosta – ja myös kertapainoksena syksyn Supervihkosta!


Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki

Lopuksi pieni positiivisen kehumisen ja ylpeyden aihe kotiväelle ja muihin kaupunkeihin lähteneille opiskelijakavereille: Tampere on tutkitusti Suomen vetovoimaisin ja opiskelijaystävällisin kaupunki!

Mitä muuta tarvitset? Tampereella on paljon tapahtumia jokaiseen makuun ja monia mahdollisuuksia tulevaisuuden työllistymiseen.

Opiskelijan Tampere toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi asumaan Tampereelle!

ps. Seuraa meitä Facebookissa ja Instassa! Lupaamme tykätä takaisin, jos vinkkaat meille uusista opiskelija-alennuksista!