Blogi

Kesätöissä Opiskelijan Tampereella

Opiskelijan Tampereen kesätyöntekijän kokemuksia työskentelystä OT:lla.

Hei! Olen Viivi ja olin kesätöissä Opiskelijan Tampereella kaksi viikkoa. Kesätöihin Opiskelijan Tampereelle pääsin Osuuspankin kautta. Työjaksoni alkoi maanantaina 12.6. Ensimmäinen päivä meni tutustuessa toimistoon ja työtehtäviini, mutta jo toisena päivänä pääsin hommiin blogitekstin kirjoituksen muodossa.

Jokainen työpäivä oli erilainen niin työtehtäviltään kuin työympäristöltään. Välillä kirjoitin blogitekstiä perinteisesti toimistolla, välillä taas kiertelin Tamperetta kameran kanssa.

Työtehtäväni OT:lla liittyivät pitkälti sosiaaliseen mediaan. Postasin kuvia Instagramiin, kirjoitin sisältöä blogiin ja Twitteriin. Olen itse kova somen käyttäjä, joten tehtävät olivat kuin luotuja minulle! OT:n blogiin kirjoitin kaksi tekstiä, jotka voit lukea tästä ja tästä lisäksi blogiin on tulossa vielä yksi kirjoittamani juttu. Tekstin kirjoittamisen lisäksi pääsin ottamaan tekstin höysteeksi kuvia. Vapaa-ajallani valokuvaan paljon, joten oli hauskaa päästä kuvaamaan myös työn puitteissa. Otin myös OT:n työntekijöistä potretit ja ryhmäkuvia. Työskentely oli vapaata ja joustavaa, sillä sain itse päättää juttujeni aiheet ja työajatkin vaihtelivat päivän mukaan. Uutena kokemuksena tulivat myös etätyöpäivät, joita minulla työjakson aikana oli pari.

Kesällä toimiston voi siirtää vaikka trampoliinille

Parasta kesätyössä oli huiput työkaverit! Opiskelijan Tampereen toimistossa tutustuin mahtaviin persooniin, joilta ei huumoria puuttunut ja työpäivät kiisivät ohi hujauksessa.

Työskentely Opiskelijan Tampereella oli huippu kivaa! Sain tärkeää työkokemusta monipuolisista tehtävistä ja pääsin tutustumaan sisällöntuottamiseen. Hienoa oli huomata, kun itsekin opiskelija olen, että Tampere todella on Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki ja Opiskelijan Tampereen tarjoamat opiskelija-alennukset ja -edut ovat todellakin hyödyntämisen arvoisia!

Viivi Vanamo