Blogi

Töihin OT:lle – haemme myyntikoordinaattoria (DL 9.5.2017) – työt alkaa elokuussa 2017

Opiskelijan Tampere ry on Pirkanmaan suurin opiskelijapalveluita ja -markkinointia tuottava organisaatio, joka tarjoaa palveluitaan noin 35 000 opiskelijalle, yli 200 yritykselle ja Tampereen kaupungille. Toimintamme keskiössä on yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijat, joille tarjoamme valtakunnan parhaan opiskelijapalvelukokemuksen! Lisäksi tarjoamme opiskelijaystävällisille yrityksille tiimimme asiantuntijuuden opiskelijakentällä, sekä kattavat digi-, mobiili- ja printtikanavamme, jotta opiskelijat löytävät heidät. Tavoitteenamme onkin tehdä Tampereesta Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki!

Haemme tiimiimme opiskelijamarkkinoinnista ja -myynnistä kiinnostunutta myyntikoordinaattoria. Myyntikoordinaattori vastaa yhdistyksen B2B-suhteista, markkinointi-ratkaisujen yritysmyynnistä sekä yritysmyynnin kehittämisestä. Luot uusia yritysasiakkuuksia ja huolehdit heidän markkinoinnistaan pidemmälläkin aikavälillä. Käytännössä hankit opiskelijoille uusia opiskelija-alennuksia Pirkanmaalle. Tehtävänkuvaan kuuluu myös asiakasmarkkinointi kampuksilla ja opiskelijatapahtumissa.

Toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut, kiinnostunut digimarkkinoinnista ja myyntihenkinen tiimipelaaja, jolle kaupanteko on itsestäänselvyys. Tehtävä vaatii sekä joustavuutta että neuvottelutaitoja yrityspäättäjien kanssa toimimiseen.

Aikaisempi myynti- ja/tai markkinointikokemus on toivottua, sillä tarkoituksena on kehittää toimintaamme eteenpäin. Me kuitenkin perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja pääset työskentelemään tiiviisti muiden OT:laisten kanssa. Tärkeintä on, että sinulta löytyy kiinnostusta opiskelijamarkkinointiin sekä aitoa sitoutumista kehittyä tulevassa työtehtävässäsi.

Keskeisimmät työtehtävät:

 • Vastaat yhdistyksen yrityssuhteista: olemassa olevat ja uusasiakashankinta
 • Yritysmyynti ja sen kehittäminen
 • Opiskelijamarkkinointi

Toivomme sinulta:

 • Käytännön kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä
 • Teoreettinen osaaminen myynnin perusteista
 • Kokemusta opiskelijajärjestökentästä
 • Halua, nälkää ja motivaatiota kääriä hihat ja tehdä töitä asiakaskontaktissa
 • Nopeutta ja reagointikykyä asiakkaiden vaatimuksiin
 • Itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Aiempia onnistuneita myyntiprojekteja
 • Paineensietokykyä ja yrittäjämäistä asennetta

Työaika: suunniteltu työaika on noin 100 tuntia kuukaudessa, mutta siitä voidaan neuvotella elämäntilanteesi mukaan. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Töiden ihanteellinen ajankohta on elokuun alussa, mutta aloittamisajankohdasta voidaan sopia elämäntilanteesi mukaan.

Palkka: Kiinteä+ provisio. Kiinteän palkan suuruus on 8,5 €/h + mahdollinen kokemuksen tuoma lisä. Provisio on korkea (10-30 %, keskiarvo noin 15 % luokkaa) ja riippuu innostasi myydä, joten peruspalkan lisäksi on kuukausiansioita mahdollisuus nostaa huimasti.

Hakuaikataulu:

 • Haku auki 9.5.2017 asti
 • Jatkoon valituille hakijoille lähetetään ennakkotehtävät
 • hallitus valitsee työntekijän toukokuun aikana

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 9.5.2017 osoitteella toiminnanjohtaja@opiskelijantampere.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Hakemus myyntikoordinaattoriksi”

Aiempi avainasiakkuusvastaavan nimike ja hakuaikataulu päivitetty.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Anni Ojanperä                                        Juuso Koivula

Toiminnanjohtaja                                    Hallituksen puheenjohtaja

050 370 7716                                         040 533 1900